Амброзия B17 (амигдалин) комплекс сироп 100 мл.

Амброзия B17 (амигдалин) комплекс сироп 100 мл.
Изцяло природен продукт!
Хранителна добавка за имунната система, съдържаща чист екстракт от кайсиеви ядки и гъби Рейши.

КУПИ ОТ:

Описание

Какво представлява Амброзия B17 (амигдалин) комплекс сироп, какво съдържа и за какво се използва?

Амброзия B17 /Амигдалин/ комплекс сироп 100 мл. / 180 мл. съдържа

Състав: Екстракт от кайсиеви ядки /Apricot seed extract/; Гъба Рейши /Ganoderma lucidum extract/; Вода /Aqua/.

Консерванти: натриев бензоат, валиев сорбат; регулатор на киселинността: лимонена киселина; емулгатор: гума ксантан; подсладител: стевиол гликозиди (200 mg/l).

Препоръчителна дневна доза: 5 ml. дневно. Дозата може да бъде различна, след консултация със специалист. Разклатете преди употреба.

Предназначение: Амброзия  Б17 /Амигдалин/ комплекс е хранителна добавка, която е изцяло с природен състав и има благоприятно действие при изтощение, отпадналост и стрес на организма. Допринася за нормалната      на имунната система.

Гъба Рейши: Гъбата Рейши е богата на аминокиселини, витамини, микроелементи, антиоксиданти, ензими. Най-важна роля имат полизахаридите, които се съдържат в нея — бета D-глюкан и ганодермикова киселина- много силен антиоксидант, който подпомага естественото изчистване на тялото, подпомага естествените оздравителни способности на организма и имунната система.

Амигдалин: Амигдалинът притежава антиоксидантни свойства и може да взаимодейства с други антиоксиданти (като витамин А,С и Е), за да подпомогне естественото прочистване на тялото. Най-богатите източници на Амигдалин са ядките на кайсиите и горчивия бадем.

Стевия: Тази сладка или медена билка е известна преди повече от 1500 години, но съвременното човечество я открива съвсем скоро. „Stevia Rebaudiana” е многогодишно храстовидно растение, произхождащо от Парагвай и Бразилия. Стевията е много ценно растение с изключителен потенциал. Ценността и се дължи на съдържащите се в листата и стъблата сладки вещества наричани общо Стевиол гликозиди (често и Стевиозиди). Стевията не съдържа калории и е подходяща за употреба от диабетици. Не предизвиква появата на кариеси. Проявява естествено положително действие върху функцията на редицата органи и системи, като черен дроб и панкреас.

Условия на съхранение: На сухо, недостъпно за малки деца място, при температура 15-25о С. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Допълнителна информация

Тегло 0.200 kg
Размери 5 × 5 × 12.5 cm

Photos

  • Амброзия B17 (амигдалин) комплекс

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.