Омега-3 1000 мг.

Омега-3 мастни кисели 1000 мг. + Витамин-Е 12 мг.
100 капсули в опаковка.

КУПИ ОТ:

Код: 7866 Категории: ,

Описание

Тлъстата риба от океана или по-скоро техните ценни мастни киселини, наречени Омега-3 мастни киселини, могат да защитят сърцето и проблеми с кръвното налягане. Затова рискът да получите сърдечен пеистъп или проблеми с кръвното налягане могат да се намалят значително, ако обръщате повече внимание на храненето си с една балансирана диета. За да се регулира нивото на холестерола тялото се нуждае от ненаситени киселини Омега-3 мастни киселини. Те обаче не могат да бъдат образувани самостоярелно от нашето тяло. Ненаситените мастни киселини, като тези, които могат да бъдат намерени в Pharma Vital Омега-3 капсули, трябва да се вземат в достатъчно количество всеки ден.
Омега 3-мастни киселини са полезни за целия цикъл, от развитието на мозъка на новороденото, до подобряване на плазмената концентрация на липидите и следователно довеждат до по-добър приток на кръв, спомагат за намаляване на кръвното налягане и намаляват риска от инфаркт.

Тези ефекти се дължат на дългата верига мастни киселини DHA (докозахексаенова) и EPA (Еикозапентаеноичните). Особено бременни и кърмещи жени трябва да приемат в достатъчно количество омега-3 мастни киселини. Според науката за храненето, ние трябва да ядем риба 2-3 пъти седмично, за да покрием нуждата от полиненаситени Омега-3 мастни киселини. Според DGE (германски институт за хранене), трябва да се вземат между 1 г и 1,5 г Омега-3 мастни киселини дневно. Тези здравословни мастни киселини също са налични в други растителни варианти като рапица, соя и орехово масло, затова трябва да се консумират и те в допълнене с рибата. И все пак не винаги е възможно да се следват съветите за диета на учените, поради липса на време или други хранителни навици. Омега-3 мастни киселини могат да се консумират в концентрирана форма чрез капсули рибено масло.

Допълнителна информация

Тегло 0.220 kg
Размери 12 × 9 × 5 cm

Photos

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.