Самбумил Стронг Сироп

Самбумил Стронг Кидс сироп
Изцяло природен продукт за деца!
Хранителна добавка за имунната система с Черен бъз, Витамин С, Витамин Е и Коластра.

Изчистване

КУПИ ОТ:

Описание

Какво представлява Самбумил Стронг сироп 100/180 мл.?

Самбумил Стронг сироп 100/180 мл. е хранителна добавка за деца и възрастни в малка и голяма опаковка за цялото семейство, съдържаща екстракт от Черен бъз, Витамин С, Витамин Е и Коластра. Положителният ефект на хранителната добавка върху имунната система се основава на високото съдържание на флавоноиди, които са високоефективни естествени антиоксиданти, съдържащи се в екстракта от плодове на черен бъз. Съставът допълнително е обогатен с витамин С, Витамин Е и Коластра за допълнително благоприятно повлияване на имунната система.

Екстракт от черен бъз
Съдържа активно биологични вещества, които са високо ефективни природни антиоксиданти и допинасят за укрепване на имунната система.

Витамин С
Играе важна роля в жизнените процеси на организма като универсален активатор на клетъчния метаболизъм. Човешкият организъм не може да синтезира витамин С и затова трябва да си го доставя чрез храната отвън. Той подпомага възстановителните и защитни процеси в организма. Влияе благоприятно на функциите на централната нервна система, подпомага дейността на ендокринните жлези, подобрява усвояването на калция и желязото и нормалното кръвообразуване. Участва в поддържането на здрава имунна система.

Коластра
Течност, която се отделя от млечните жлези на женските бозайници веднага след раждането преди появата на млякото. Образуването й е много по-сложно и съставките й не се срещат в толкова големи концентрации в нито една друга природна храна. Коластрата допринася за укрепването на имунната система, подпомага физическата сила, работоспособността и издръжливостта.

Витамин Е
Използването на Витамин Е в състава, позволява забавеното освобождаване на съставките в сиропа.Удълженото освобождаване на витаминС, при високи концентрации в плазмата, бързо ексретира с урината с време на полуживот около 30 минути. По-ниските концентациисе задържат в бъбреците и екскрецията на остатъкав тялото се увеличава значително до изчерпване на депата. При удълженото освобождаване усвояваме напълно дозите, които приемаме без да ги изхвърляме с урината.

Указания за употреба:
Деца от 1 до 6 г.- 1ч.л.(5 мл дневно)
Деца от 7 до 12 г. – 2 ч.л.(10 мл дневно)

Допълнителна информация

Тегло 0.300 kg
Размери 5 × 5 × 13 cm
Милилитри

180 мл., 100 мл.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.