Амброзия Витамин В12 капки – 50 мл.

Не съдържа алкохол! Подходящ за вегани! Подходящ за диабетици!

Изчистване

КУПИ ОТ:

Описание

Амброзия Витамин В12 + фолиева киселина капки подходящ за:
– нормалния енергиен метаболизъм
– нормалното функциониране на нервната система
– нормалния метаболизъм на хомоцистеин
– нормалната психологическа функция
– нормалното образуване на червени кръвни телца в кръвта
– нормалното функциониране на имунната система
– намаляването на отпадналостта и умората
– оползотворяването на мазнините, въглехидратите и протеините

Съставки: метилкобаламин (Витамин B12) , фолиева киселина (Витамин B9).

Други съставки: вода, консервант- калиев сорбат, подсладител – стевиол гликозиди 200 mg./литър, емулгатор – гума ксантан, регулатор на киселинноста (лимонена киселина).

Препоръчителна доза за дневен прием: Възрастни над 12 години – 10 капки. Дневната доза (10 капки) се накапва в мерителната лъжичка и се приема под езика, за по-добро усвояване.

Витамин В 12 е водоразтворим витамин съдържащ – кобалт наричат го кобаламин. Той се произвежда в храносмилателната система на животните, единствения витамин който не може да си доставите от растенията и слънцето.

Необходим за правилното кръвотворене и за цялостта на нервната система. Установени са и други негови действия, като една част от тях се дължат на директното му действие, а други – непряко чрез други молекули, които се увеличават или намаляват в зависимост от неговата концентрация в кръвта. Допринася за нормалното функциониране на имунната система психологическа функция и синтеза на ДНК. Намалява отпадналостта и умората в организма, допринася за оползотворяването на мазнините, въглехидратите и протеините.

Фолиевата киселина (фолат) е вид водно разтворим витамин, а именно – В9 или фолацин.  Има ключова роля в сложната система от биохимични реакции в организма. Фолиевата киселина е необходима за синтеза на ДНК и от изключително значение за производството на червени и бели кръвни телца. Допринася за нормалната функция на кръвотворенето , която фолатът осъществява съвместно с витамин В12. Фолиевата киселина има отношение и към метаболизма на някои аминокиселини като хомоцистеина.

Не съдържа алкохол! Подходящ за вегани! Подходящ за диабетици!

Допълнителна информация

Тегло 0.200 kg
Размери 4 × 4 × 10 cm
Милилитри

5000 μg., 1000 μg.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.