EN ISO 9001:2015
TUV AUSTRIA CER ( EN ISO 9001:2015 )

Екомет 90 ЕООД е внедрила система за управление по стандарт EN ISO 9001:2015 и притежава сертификат за което на фирмата “TUV AUSTRIA CER“.
Обхват за сертификата: маркетинг, търговия и дистрибуция на медицински изделия, лекарства и хранителни добавки.

Повече информация за нас:
Фирмата е създадена през 1994 година. С развиването на пазарната икономика в частния сектор , Екомет 90 ЕООД се налага на българският пазар като производител и вносител на висококачествени продукти, предлагани на атрактивни цени, обслужващи сферата на здравеопазването. През 1999 година Екомет 90 ЕООД става официален вносител на презервативи “ВИТАЛИС” за България. За кратко време фирмата ни, налага на българския пазар разнообразието на марката “ВИТАЛИС”. Гарантираното немско качество, съчетано с атрактивните дистрибуторски цени на продуктите нарежда марката “ВИТАЛИС” на едно от водещите места сред конкурентите си на българския пазар. Така през годините ние предлагаме на българския пазар продукти внесени или произедени за или от Екомет 90 ЕООД но не само. Други атрактивни продукти, на които сме официални представители, производители или вносители можете да разгледате в раздел “продукти” тук>>>.

Ние разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти, хора с дългогодишен опит в бранша, които са готови да да ви обслужат бързо, коректно и компетентно. Всъщност това са и нашите принципи на работа. Искате да поръчате? Не се колебайте и го направете. Продуктите, които предлагаме са качествени и достъпни. Ние ще ви обслужим бързо, качествено и коректно.

Централен склад и офис на фирмата ни се намира в гр. София, България, ул. Тодор Каблешков 16.

АКТУАЛНИ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ - само за аптеки!

Ще получавате актуални новини и регулярни седмични промоции на продукти на Email.

Екомет 90 ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни.