УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Доставка на поръчка от нашия онлайн магазин за територията на Република България се извършва от куриерска фирма „Спиди“ АД или с транспорт на „Екомет 90“ ЕООД.

Поръчки на стойност над 250 лв. се доставят при възможност за сметка на фирма „Екомет-90“ ЕООД. В такъв случай доставката на стоката може да се осъществи до 5 работни дни, в зависимост от населеното място и от деня в който пътува кола на фирмата ни. В такъв случай е препоръчително да осъществите контакт с нас за доуточняване на условията по доставката. Когато населеното място за доставка не е от списъка, в които „Екомет 90“ ЕООД пътува по седмично разписание, важат условията на доставка на куриерска фирма „Спиди“ АД.

КУРИЕРСКИ УСЛУГИ НА “СПИДИ” АД

Куриерска фирма СПИДИ извършва доставка на поръчаната от Вас стока от нашия онлайн магазин на преференциални условия, както за ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, така и за получателите на изпращаните от ВЪЗЛОЖИТЕЛ пратки, когато същите пътуват за тяхна сметка.

Експресна услуга – срок на доставка 1 работен ден.

Икономична услуга – срок на доставка 2 работни дни.

Градски куриер – София – София срок на доставка 1 или 2 дни.

Градски куриер – за София, в рамките на деня.

МОЖЕТЕ ДА ИЗБИРАТЕ ОТ ДВЕ ОПЦИИ ЗА ДОСТАВКА:

  1. Доставка до Вашата врата, която се извършва до посочения от Вас адрес,
  2. Доставка до офис на „Спиди“ АД, по Ваш избор, от където взимате пратката си сам/а, в удобно за Вас време.

Ако изберете опцията за доставка до офис, ще бъдете отведени автоматично в системата на „Спиди“ АД, за да посочите желания офис от който да си приберете пратката.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Заплащането на вашата поръчка става чрез наложен платеж – плащате при получаване на стоката, доставена на посочения от вас адрес чрез куриера.

Ако искате поръчката да се достави на друг адрес, различен от вашия, ще изпратим куриер първо при вас, за да заплатите поръчката, и след това той ще я достави на втория адрес, предварително посочен от вас. Услугата се заплаща двойно според вида на избраната от вас доставка, тъй като куриерът посещава последователно два адреса.

  • ПО БАНКОВ ПЪТ

ЕКОМЕТ 90 ЕООД

Централна кооперативна банка

IBAN: BG08CECB979010F2108000

BIC: CECBBGSF

Ако изберете плащане по банка, посочете като забалежка в поръчката или чрез отделен e-mail, че ще извършите плащане по банков път, а в основанието за плащане впишете номера на поръчката.