Обслужване на клиенти.
Ние разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти, които се грижат за бързото и коректно обслужване на нашите клиенти. Искате да поръчате? Не се колебайте и го направете. Продуктите, които предлагаме са качествени и достъпни. Ние ще ви обслужим бързо, качествено и коректно. Всъщност това са и нашите принципи на работа.

Логистика.
За територията на София извършваме доставка на място и то в рамките на работния ден. За други населени места пътуваме в определени дни на седмицата по график.
Информация за пълен списък с населените места, до които пътуваме през седмицата по график или до конкретната дестинация на вашия търговски обект можете да се информирате от нашите оператори на директната ни телефонна линия: +359 2 958 12 11.

Екомет 90 ЕООД предлага услугата електронен документ.
За аптеки и търговци работещи със софтуер съвместим с файловите разширения на софтуерните продукти на “Click Software”, “АЛКОР СОФТ ЕООД” и “AS Systems (Application Software Systems)”, предлагаме електронен документ на заявената от Вас поръчка с цел автоматично заприхождаване във вашата програма. Услугата спестява време и предотвратява човешки грешки при заприхождаване ръчно на вашата заявка.

Екомет 90 ЕООД предлага на своите клиенти, достъп до номенклатурата на фирмата ни. Пълна информация за продаваните от нас продукти, цени, количества и търговски отстъпки ще можете да виждате сами. Услугата се осъществява по (RDP-Remote Desktop Connection). Необходимо е само да имате компютър с “Windows OS” и интернет връзка. Ако сте наш клиент, свържете се с търговския отдел и заявете искане за включване. Ние ще се погрижим за останалото, при това абсолютно безплатно.